Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär mig till havet och lämna mig där

Bär mig till havet och lämna mig där
Låt salta vågor begrava min kropp
Befria min stjäl
En del av mig ska flyta med var enda liten ström
Se platser jag aldrig skulle sett
Jag ska simma med delfiner
Spegla varje solnedgång
Jag ska äntligen leva i harmoni

Stjärnhimmelen ska vara mitt täcke
Och vågorna ska vagga mig till sömns
Jag ska inte minnas något av mitt förra liv
Jag ska äntligen få leva i den eviga glömskan

Och var inte ledsen,
För en dag gör du mig sällskap
Då ska vi vaggas i havets sköna säng
Våra stjälar blandas med varandra för att bli hela igen
Det gudarna en gång gjorde utav avund
Kommer aldrig göras om
Och vi skall vara som universum en gång menade

Enade
Vi ska vara EN!




Fri vers av SvartPoesi
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-23 11:37



Bookmark and Share


    Shush
Vad drömskt och vackert...får mig att tänka på annat än problem för en stund.
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi