Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delaktig

Du flydde ifrån allt det som du inte ville se, inte ville medge, att du själv var en del av.
I blind övertygelse om att flykten i sig skulle göra dig mindre delaktig.
Med knivskarp precision och Akademisk elegans, svor du dig fri ifrån alla samband och inbillade dig, att din högklassiga självförnekelse skulle föra dig i säkerhet, skulle skydda dig ifrån det som skrapade mot ytterväggen och pressade sig mot utsidan i sina försök att hitta en väg in.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olle Gudbrand
Läst 375 gånger
Publicerad 2012-03-23 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand