Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröjt Sig Kvar

Det finns en närvaro som dröjt sig kvar
trots att ditt hjärta aldrig kommer att kunna känna skuld.
Det finns någonting som fortfarande bor i varje andetag
trots all den förödmjukelse som gjort mig starkare.

Det finns en närvaro som dröjt sig kvar
trots all den oavsiktliga grymhet som kommer att förbli obestraffad.
Och jag söker fortfarande bakom väggarna
trots att jag ser ditt ansikte i varje brutet mönster.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olle Gudbrand
Läst 273 gånger
Publicerad 2012-03-23 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand