Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
c a n c e r


en dag i mars

en urna väntar
vid den stora blanka svarta stenen

den kalla vinden
trädens nakna grenar

vi tar varsin ände av det mörkgröna bandet
vi lyfter den tillsammans

jag känner tyngden

vi sänker urnan sakta ner mot bottnen
placerar den försiktigt

och jag ser bandet falla
ner
dit solens strålar inte når




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-04-07 01:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De orden berör...
2013-03-11

  Osvalds_Dotter VIP
Dina rader gick rakt in i hjärtat,
berörde mig djupt.
Tack.
2012-04-12

  Linda CH VIP
Ett oundvikligt avslut skildrat med en varm poetisk känsla.
2012-04-10

  Bringebruden
varsamt
ömsint
ensamt
2012-04-09

    Yarissa
Sorgligt och fint beskrivet
2012-04-07

    Anneli A
Mycket vackert
2012-04-07

  Julio VIP
en grå känsla, men en vacker sådan
2012-04-07

  Maj-Lis VIP
Vemodigt och vackert...griper tag
2012-04-07

  Änglaögon
Berörande vackert på ett sorgset sätt, oåterkalleligt och fylld av vemod
2012-04-07

  Fru Intighet
Vackert, dina ord känns.
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP