Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Envåldshärskarens andliga enfald


Från Mittens Rike
sveper ont blod sin soteld
runt andens resning

 




Bunden vers (Haiku) av Pitbullpudelns kärna
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-23 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna