Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigen

Vandrar längs en stig
livets stig
stundtals krokig
ibland rak

Ibland genom törnen
som river upp sår
smärtar
gör ont
minnen gnager
gör sig påminda

Men också
genom ljusa dalar
över blomstrande ängar
öppna landskap

Ljuv musik hörs i fjärran
allting känns lätt
det finns bara ett nu




Fri vers av AA VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-24 01:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Skönt denna stig...i livet
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP