Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtumlande

En vecka
fylld av ego
mina prestationer
har berikat
självkänslan
har stärkts

Känslan av att nå ett mål
känns ofattbar

Orden
mina åsikter
har publicerats
har berört
kanske stört

Känslan av att beröra
berusar




Fri vers av AA VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-24 01:11



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Befriande behaglig känsla! Grattis till din prestation.
2012-03-24

  mickech
Orden är eviga!
2012-03-24

    Birgersdotter VIP
Ja det är det ..den känslan
2012-03-24

  Ninananonia VIP
Fantastiskt fantastisk känsla...
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP