Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ax bjällra

 

 

de lyfter siden upp

faller mjukt

 

 

skimmer

 

 

 

ögon vidgas

sidengardin fläktar

 

månskärans silver

ur stjärnhud

 

 

 

gässen plogar trädas grovkorn

 

 

ax bjällror

silverklara

strupar

 

 

kolibri kysser magnolias nakna fingrar

 

 

i natten brinner en eld

röken stiger

dimma

faller in

 

 

de dansar i skira sidenslöjor

 

tistlar blommar

ur hennes

ögonhänders

 

 

bortgångna




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-24 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsamt bra:"Tistlar blommar ur hennes ögonhänders bortgångna",vacker,vacker poesi......Skön i natten!
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser