Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet

Rummet
dit bara jag
har nyckeln
är hemligt

Ingen äger tillträde

Där finns minnena
svärtan
men också de
lyckliga stunderna

Konturerna
av ett tidigare
liv växer
fram i nattens tystnad

Horisonter
männsikor
bortglömda miljöer
dofterna
allt känns som nu
men finns bevarat i ett
svunnet då

Samtal
med människor
från samma plats
väcker minnena
som bevarats
i rummet
som bara jag
äger




Fri vers av AA VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-25 00:05



Bookmark and Share


  Maximillixen
Känner igen det där inre som har ursprung ur tidigare erfarenheter. Det är viktigt att behålla sitt inre hemligt. För sig själv. Fint skrivet :>
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP