Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Ingenting

kan betyda mycket

 

det oskrivna

kan också förstås

 

hmm, för vi är ju alla poeter!

 

För fasingen!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-25 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP