Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sällskap

I ljuset från en annan tid
där stumma figurer jagade
skuggor över en upplyst scen

möttes vår längtan och flätade
broderier av blod

två cyklande skratt genom
ett dimmigt slottsskogen

virvlande jazzslingor i
de mörka snåren

en trappuppgång av upplöst
mörker, en fläkt från kontinenten

avokado och ost, en rödmålad
lampa , din hand i min

lika flyktig som den tid som i
varje ögonblick går förlorad




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-25 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Urbra! Jag är ny här på forumet och fastnade verkligen för denna dikt!
2012-03-31

    lenakarin
Bra uppbyggnad! Sista raden får det att hisna, man läser den första igen. Rytmisk.
2012-03-31

  cilax VIP
tycer om stämningen i dikten, kontinental liksom
2012-03-26

  Casbah* VIP
en text för en söndag. bra!
2012-03-25

  spellbound
Mycket bra! Avslutande rad sitter som en käftsmäll.
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin