Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anklagelser om sadism


Vilken fråga! Vad menar du med det?

Jag skulle vilja sluta tänka
tankar
gjorda för unga och dumma


Som att hem och jobb förflyttas
lika snabbt som hans ord

och de orden..


Att ålder ska kunna minska
tills folket slutar skrika

om honom och oss


Om hans förnuft som bör försvinna
eller allting utestänga

utom mig


dröm om
smaken av hans hud
doften av hans kropp
röstens melodi
känslan av kinden
och hans mörka ögon..

de är tankar som river och smärtar


Så svaret blir:

ja,
jag är sadist




Övriga genrer av Skalet
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-01-27 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet