Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bokfrukter

 

 

 

vinden frågar doften

 

 

vem         är

du

 

 

jag är sagans fågel

 

med din hand

runt

ryggen

 

 

 

åsen är

ett hav i puderblomning

 

 

vad räknar

du

 

 

stenkornen i sandhanden

 

 

hur många är

de

 

 

alla de

vilka rann

ur bergets mun

 

 

vilka

är

de

 

 

de

vilka bär

 

bokens

frukter




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-25 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig dikt att läsa. Genomlyst!
2012-03-26

  poetryGirl
mycket vacker
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser