Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsk kärlek

Älskade bland änglar i natt,
mjuka vingar omslöt mig,
glittrande lycka svävade tyngdlöst,
i ingenting och allt.

Fingrar målade kärlek,så naket och sant.

Änglavingars värme brann överallt.

Jorden,himlen, livet, allt,
roterade i balans.

Läppar kysstes ljudlöst, gav stjärnorna dess glans.

Där flög jag,älskande runt,
hjärtat värkte inte längre.

Stilla, så himelskt lungt.

Älskade bland änglar i natt, mjuka vingar omslöt mig.

Glittrande lycka svävade tyngdlöst,
i tidens evighet.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-26 12:05



Bookmark and Share


  mjuk
Så vackra ord, så drömskt :) Ja den världen skulle jag med vilja vara i. Tummen upp !
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann