Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Mitt hjärtas suck i höstmörker

Jag knäpper mina händer,
, det behövs verkligen hjälp på jorden.
Mörkret känns tydligt,
bojor klämmer hårt, hjärtan pumpar syrefattigt.
Jesus, din kärlek behövs, här och nu,
jag ber att den ska värma lite extra ikväll,
just där, där det behövs som mest.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 275 gånger
Publicerad 2020-11-07 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann