Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Det är illa och värre än så

Imorgon kommer inte jag,
jag var inte närvarande igår.

Mentalt, helt stilla.

Jag levererar inte speciellt mycket,
det är illa,
och värre än så.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-10 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann