Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Sanningen får säga sitt

Sanningen klipper våra tungor i solnedgången.
Lögnen somnar stilla in,
försvinner tyst över horisonten,
går på grund,
dör sakta mot bottnen.

Så föds livet som jag vill leva under himlens blå.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 256 gånger
Publicerad 2020-11-10 01:32



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
tycker det är bra skrivit
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann