Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur silversked

 

 

 

i nattens djupa

indigo

blå

 

 

sträckte en kvinna sitt ansikte

in i silvrande

skära

 

 

 

vagga mina fingrars ögon

lugna

 

 

 

stjärnlinden

susade silverlöv

 

 

skeden ligger i hennes hand

 

 

hon böjer sig varligt

till kärrets

renade

 

 

månsilverflod andas drömmar däri

 

 

 

 mjukt lägger hon

skeden

där

i

 

 

drömvandrares ögon är skymda

 

skeden sträcker hon

drick silverne

strå

 

och gräset susar hav

i gryningsfjärils

ljus

 

väv

 

hon skrider in i

rosengångens solvöga

sked kammar

trådar

 

mjukt

 

 

drömvandrare vaknar med

rosenblads doft

 

i ögonhänders

guldåder




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-26 12:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Själa fint
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser