Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
å


Jag mins varje gång vinden kittlar mig.

öppnar fönstret och jag kikar ut

Vinden kittlar mig

jag blundar och önskar jag vore där

Där du är..

Därborta vart kärleken är

Lukten av frisk sommar vind

havets vågor som omfammnar mitt inre

Alla skratten som upprepas i mitt sinne

En Längtan så stor

Den eviga längtan som greppas tag om mitt hjärta


Och snart är jag där..








Fri vers av Amina_hym
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-26 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina_hym