Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindbock

Det kanske är så
att jag "inte ser
skogen för alla träden
är i vägen".

Kanske låter jag för
många tillfällen rinna iväg
för att kunna se min chans
som finns framför
mina ögon.

Det handlar ju om
vad jag förväntar mej
att hitta, det som är
min chans.




Fri vers av mjuk
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-26 19:03



Bookmark and Share


    ordskalv
Dom första raderna är genialiska. Läser dom om och om igen och inser hur jäkla rätt du har!
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk