Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magnoliaögonfingrar

 

 

 

magnolia

andning

 

 

vakar

med nakna ögonfingrar

 

 

i dammens vattenblad

sover padda

 

blåhuvad

sitter på axel

 

 

minns du

grävaren

 

 

ormbunke lyfter vinge

 

 

vilar i

 

trädgårdens hjärta

ligger stenhänder knäppta

 

 

håller av

lavendelkvistens

doft

 

väcker

appalosas

i stäppsalvians

 

 

blåfjärilsvingar

 

han vakar

med bufflarnas

vandringar

 

 

blåser ur hav i snäckhorn

till stammens

rot

 

saven stiger i körsbärsblom

 

 

geisha sänker blicken in

förgätmig ej

 

 

 

solgongongens

kopparglöd

vibrerar

i

 

länders

hav

 

 

skördar lin med

månskäras

silver




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-26 21:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Silver i själens fina grund
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser