Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medaljong

 

 

dagen

 

en silvermedaljong

 

runt

hennes hals

 

skälver

 

vid varje hennes

hjärtas

rörelse

 

 

silvermedaljong öppnas

stilla av

 

vindens

fingrar

 

 

land skapen

rör

sig

 

strömmande i

varandra till

 

evig fulländad skönhet

 

 

sakta

i skymningen

 

sluter vindens fingrar

silvermedaljong

 

skälver vid

varje hennes

 

hjärtas

rörelse

 

i gryningens morgonstämma

av vindens

fingrar

 

stilla

öppnas

 

silvermedaljong

 

bilder förändras

släpper ej varandra

 

strömmar

skapande

rörelse




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-26 22:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Djupa spår i själen
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser