Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues Harmonica




Fritt efter Evert

Min älskling,
du är som en blues,
en munspelsspelad låt,
ja, som den blåaste musik,
min älskade
 du är.


Och när hela festivalen ebbat ut
har vi
vår blues
till slut.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2012-03-27 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP