Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råd för dagen




När palindromerna anfaller

När palindromerna anfaller,
tala enbart i räta vinklar.
Tänk på att låta
stearinljusen brinna,
medan de brinner.
Alla vill de lysa klart
innan de släcks.


Minns den, dagen den sorgen,
och att den kompletteras fint
av den natten, den lyckan.


Betänk även att allt inte är
guld som glimmar,
ty det kan vara putsat nysilver.
Fast det kan
värt en hel del
om det är originalfärg
och originalkartong.


Glöm dock ej
att enbart tala i räta vinklar
när palindromerna anfaller.


Ingen vet när du får nästa chans.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-27 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP