Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotograferad mardröm

På andra sidan drömmens skärvor

föds en aggressiv verklighets
passiva hat genom solens
frontalangrepp

motljuset silas genom
cementens knastrande
upplösning i intet

världen drar in sina klor

och tanken flyr mot iris blödande
centra där måsarna
störtar i eldens
cirkulerande
centrifug

(vid vävnadens uttöjningsgräns
sprack skräcken och drömmens
smågrus spreds för vinden)




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-27 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin