Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄLLUST

Vårens vindar

viskat vällust

Vill vagga vintern

vilande

Väcka vide

Väcka vårdoft

Väcka vårbäck

virvlande

Vara vaken

Vänta vårkänslor

vibrerande

Vårens vindar

viskar vällust

Vill vara vänlig

Värmande

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-27 20:20



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Din dikt ger hopp inför den ljusa tiden som kommer!
Kram
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP