Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krattmöte

 

 

 

så lugnt

 

skrida de

 

ur granars djupa

böljande

helt

 

stilla

 

 

mantlar

 

 

älskade

en vind rör våra ögon

 

kvinnor bär

silvervits

skimrande klädnad

 

 

regnkrukor

bär

de

 

i vänster arms

båge

 

regnkrukor

vilka

är

 

trummor

 

skinnet

huden

är

 

vattenblad

 

med fjärilslätta

fingrar

 

rör

de

vid

 

tysta sånger

andas

 

männen följer deras stig

 

regnfolken

vandrar

 

älskade

 

du upplever min rysning

av en frysil

 

sluter ultramarin sjal

tätare om mig

din arm stannar runt mina axlar

 

 

det är

vackert

 

jag längtar

 har så länge längtat

till de

 

förtrogna samtalen

förtrogenhet

 

 

din arm stannar runt mina axlar

 

 

det är

vackert

 

vi vandrar in i

bilden

 

kom

kom

 

sitter i mjuk mossfilt

i djup förtrolighet

följer

tysta

 

vindarna spelar med

istappar

 

de fann

i nordanlunden

 

hon dansar med handtrumma

ljudande i tjärnens öga

 

väcker

 

det är

 

vackert

sluta

ögonen

 

lyfta skenet in i dröm

 

 

så lugnt

 

skrida de

 

in i granars djupa

böljande

helt

 

stilla

 

 

mantlar

 

granar andas ut skirblå värme

 

jag fattar krattan

kammar gräsets vingar

 

mötte den första humlan

idag

 

det är

glädje




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-27 23:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert
2012-03-28

    ej medlem längre
vackert--trum trummor Krukor regn
kratta och

denna längtan efter armar runt axlar---
2012-03-28

  aol
möter våren i din lilla humla, så fin poesi vännen,
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser