Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågen

Livet
som en våg
smeker stranden

Rörelsen
fram och tillbaka
eroderar
och formar strandlinjen

Likt livets pendlingar
som formar människan




Fri vers av AA VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-27 23:49



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fint skriven
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP