Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion...


kör ett race i livet

genom tiden

utmanar mitt öde

med tunga bagage

i min ryggsäck

vilket som är värst

vet ej!

men resan har varit fängslande

och jag ångrar mig

inget




Fri vers av Rise Little One
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-28 11:55



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Allt lär vi av...både det goda och mindre goda.
Insiktsfullt!
2012-03-30

    lory
stark insikt..aldrig ångra..bravo ,bravo, mogen kvinnans röst har talat
2012-03-29

    Birgersdotter VIP
Svårt ångra det man tyckte var rätt då....bra skrivet
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One