Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fossilråmanden

 

 

 

skuggan

 

en rörelse skymtar

 

 

trädens fingrar

nuddar

 

varandra

 

 

fingernät

av

 

tomhet

fylld

 

 

 

skuggan

glider

 

 

väver silverljus

 

 

guldbladen

lindar

upp

 

 

 

sarkofagens

slutna

myrtenkrona

 

tårar tränger fram ur

skriftrullen över hennes bröst

 

 

hon trädde in

trädde tråden i

 

silverstrimma

 

hon vakar i modersvinden

 

 

skuggan knäpper upp

mantels

guldsigill

 

varsamt läser skuggan

skriftrullens

tomhet

fylld

 

myrtenkrona

skimrar vita stjärnknoppar

 

ur modervinden

stiger

 

moderflodens

klarhet i ögonskålar

 

 

trädens fingrar

nuddar varandra

 

i tomhet framträder

bladörons snäckor

 

 

fossiler råmar i stenhagen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-28 16:56



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fantastisk titel
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser