Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alom

 

 

 

alom

 

du vackra

moderflod

 

 

issvanars

kristallvingar

 

 

lägger dig

i bergens ögon

 

dina fingrar är

leendegivande

pärlor

 

 

i dina stränder

växa

 

guldaplar

 

 

skimrandevita betar

skrider med

vita

hovar

 

i varje skål växer en vitstjärna

 

 

modervinden

rör vid

 

manar

 

 

moderfloden rör vid stenar

 

hon är en kvinna

med långt

 

böljande hår

 

i sjön

vid hennes fotvalv

 

 

stiger han in i

hennes strömmar

 

 

lotus rör vid hans

dröm

 

 

alom

 

du vackra

moderflod

 

 

issvanars

kristallvingar

 

 

lägger dig

i bergens ögon




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-28 18:23



Bookmark and Share


    hver=gufa
Í djúpum draumi
dansar dátt.
Fjarri funans glaumi
fagur blátt,
í boga bundið draumi.


mvh gufa
2012-03-28

  Johan Bergstjärna VIP
Förunderligt vackert... som en dröm
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser