Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handsamarkand

 

 

 

de bar barnet i en kont

mjukt

inbäddat

 

barnet vaggas av

i moders

rörelse

 

 

de berättar sagor vid elden

sömnblads

sagor

 

 

om jag

sluter

 

mina

ögon

 

om

 

 

slutar tala

om

 

skriva

om

 

kan

ske

 

 

sträcker du ut din hand

mitt Samarkand

 

 

i den handen

stiger jag

 

in i

kärleksfrid

 

rullar mig samman av dina ljusögons

omfamn

 

 

så hör vi snöleoparden spinna

 

våreldens

visshet

 

himlar

marker

allt

 

andas

 

violljus

 

 

de berättar sagor vid elden

sömnblads

sagor




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-28 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser