Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinded in time!

Blinded in time

Can not see anything

Right or left?

Maybe up or down?

Everything goes round and round

Total failure

Go back




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-29 12:30



Bookmark and Share


    lory
ojoj..mångbottnad..jag ser många möjliga svar....
2012-04-15

  Suzy med punkterna
Som en mus i ett hjul...
Hur ska man hoppa ur?
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin