Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudinna

Jag var utvald bland tusen
sovande att väckas
till gudinnans gemak och i

uppvaknandet ana galaxens
förbisusande expansion

jag samlar stjärnor som
falligt i den ångande vinternatten
och som skuggas av din vita
svävande mantel

jag doppar fötterna
i dina läppars vatten

andas is och
förbereder dyket




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-29 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så. fantastiskt. jävla. bra.

tack.
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin