Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gregory behöver hjälp, han trotsar dagligen en motorväg och nu är det farligare än nånsin då han skadat benet.


Med skadat ben

Med skadat ben
trotsar han motorvägen
en katt i fara




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-29 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten