Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anemonlunden

 

 

 

molnet

 

i den nordliga grinden

blåser ut korn

 

regndroppar

huttrar

vita pärlor

vita

 

smälter in

 

kinder

 

blossande röda

 

kyla

rinner

nedför

ryggen

 

molnet

 

i den nordliga grinden

 

blåser ut

korn

 

jag plockade kornen ur

havets skum

 

i klippregnens fingerkorgars

djupa

visshet

 

tag min hand

 

se

 

anemoner vita

 

 

se

 

jag blåste ej ve

jag blåste

 

vackra

anemonlund

 

molnet

 

i den nordliga grinden

 

visar mig

hur

 

det hårda smälter

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-29 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser