Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt en stjärna falla för mig

Inatt berättar stjärnorna sagor
Och månen skrattar med

Gräset sjunger visor medans vinden smeker ödmjukt
Regnet kysser asfalten och lämnar den sedan fuktig av behag

Jag frågar dem
Kommer någon någonsin vilja ha min trasiga själ
Jag så rädd för att älska
Och jag vågar inte längre tro
Låt en stjärna falla ikväll
Låt den falla för mig

Så jag kan önska att,
Någon dag, ganska snart
Inte bara är en stjärnhimmel som gör mig sällskap
Dessa långa nätter
Av förtvivlan




Fri vers av SvartPoesi
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-30 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi