Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore död för dig



Inatt ska jag besöka dig i mina drömmar


Jag ska krypa tätt intill din varma kropp

fylla ut dina former,
Lägga din trötta arm runt min midja
Din puls mot min

Jag ska krusa ditt lockiga hår imellan mina fingertoppar
Känna doften av dig

Mina fingrar ska jag följa varje linje i ditt ansikte,
Beundra dina slutna ögon
Ty de är så vackra i dagens ljus

Jag ska kyssa dina varma läppar,
Precis där jag vill vara
Och i mina tankar ser jag dig le

Jag ska beundra din kropp,
Det underbaraste som någonsin existerat
Något som jag önskade vore skapat bara för mig

Jag ska viska i ditt öra, allt du brukade säga
Med kärlek i rösten
med ömhet och med hopp


Kommer du ihåg den dagen
Då det var du och jag
Då vi älskade varandra våldsamt och passionerat
Okunning men sant
Och vi sade att om den ena skulle dö så skulle vi göra precis såhär

Min älskade
Jag besökte dig i mina drömmar inatt
För jag börjar tro
Att jag faktiskt är just det


Död för dig









Fri vers av SvartPoesi
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-30 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi