Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidsida

 

 

 

sida vid sida

vidsida

 

 

skrider vindens folk

 

 

vida äro mantlar av granitblå

silverkalla

 

 

ögon strålar

isande

klara

 

 

 

i det första ljuset

av sitt vara

befanns det sig helt nära intet

 

 

stenar rör vid

morgonstundens

stämma

 

 

han lyfter vassrörsflöjten

mjukt till sina läppar

andas tonande

var hälsad

 

 

vindar i cirkel

dansar med böljande

stormmantlar

 

 

kvinnorna rör sig i mitten

svävande silverblå

slöjor

 

 

huden skimrar

drömmande

 

 

regndrake rör vid moln

ögon kärleksfyllda sveper

 

regnfingrar smeker

blå hud

 

 

kvinnor sprider ut

leende solar

blå pärlor

i gräsvingefamn

än sova violer i ljusfingrar

 

 

allt blir

 

stilla

 

 

i kvällsstämning

ljuder lyrans nocturne

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-30 21:29



Bookmark and Share


  Christian Eriksson
Den här snuddar sinnet försiktigt, som lätta vindpustar som varsamt för en mot en vacker och mystisk känsla..
2012-03-30

  Christian Eriksson
Den här snuddar sinnet försiktigt, som lätta vindpustar som varsamt för en mot en vacker och mystisk känsla..
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser