Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trä pärlor

 

 

 

vilka är alla dessa pärlor

 

av trä

 

 

pärlor är drömkokonger

vilka inväntar notus

 

 

eldtöckens

 

klarnande

 

 

 

de värmer sig

invid sakraleldens skapande ljus




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-30 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert
2012-04-02

  aol
gillas vackert vännen, verkligen
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser