Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

putsmoln

 

 

 

ismolns

glasklara

 

rutor

 

viker ut vingar

 

 

 

spröjsen så vackert vitmålade

hakar av mässingstoner

 

 

vingar

omfamnar

 

ögons vattenbäckar

 

 

 

för så länge sedan brast de

 

 

fryser så

 

 

i kastanjeträds krona

strålar

 

isblad

 

 

sluter skal

om

 

sig

 

 

hjärtat glöder

 

i

 

flikbladshänder




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-30 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra poesi.
2012-04-01

    ej medlem längre
vackert skriftat...
2012-03-31

    ej medlem längre
Skön denna,väcker upp.
2012-03-31

  Hanna Mari Wallin
spännande skrivet
poesi i en vacker form...
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser