Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det skär mitt hjärta

 

 

 

 

det skär mitt hjärta

 

 

 

bilderna

 

 

vilka

är

 

 

inristade i

näthinnan

 

 

 

förstod

inte

 

 

 

florstunna

vita

månblommor

höljer marken

 

 

sjön

vaktar

ännulågans

svaga

 

 

 

någon smyger förbi min ordträdgård

 

jag undrar

varför

 

 

 

 

bougainvillea

har jag planterat

uppför muren

 

 

gryning

 

droppar

ögontröst

 

 

var gång

bilder

 

vrider

 

om

 

 

 

det skär mitt hjärta




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-30 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Märker här att du är ledsen vännen,släng bekymren ut i det blå ,på herren ,på universum.
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser