Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen kommer

Minnen kommer
som orosmoln
och kör runt i
magen

suddig blick och
sluddrigt tal
mörka ögonbryn
och hotfull röst

värnlös liggande på
golv ändå hotar
litet barn som
inte förstår

det den ser och
känner otryggheten
som en våt kall filt
runt kroppen.

Tar ett djupt andetag
och säger till mej själv
" Det var då inte nu".




Fri vers av mjuk
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-31 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk