Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinsten i att misslyckas

Att misslyckas hade en vinst i sig när jag hade dej.
Nu kan aldrig ett fall bli vackert och ett steg högre för mej själv.
Att misslyckas utan dej gör att jag aldrig ens skulle våga satsa.






Vad är en människa utan något att tro på?






Inte längre en människa...




Fri vers av Heavenisaplacenearby
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-31 12:14



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Så sant jag känner igen det sista waoow
utan något att tro på är allt meningslöst

Mycket bra!
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Heavenisaplacenearby
Heavenisaplacenearby