Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningssång

Du sammanfogar det glas
som splittrats och som sjunger
på den blödande marken

jag inväntar en gryning
som är utan dag




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-31 13:00



Bookmark and Share


  desert star
berör...
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin