Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonat

Mozarts stegrande dur
faller genom luftens
andante

och då lyckan slår
an hjärtats strängar
lyfter fåglarna från
tankens ändhållplats

skuggan av en ton
som gått vilse

ett fallande diminuendo och
en osynlig kör inunder allt




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-31 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin