Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto.




SANNINGEN

 

sanningen säger henne

att hon måste tro på det som är

sanning för henne

 

allt annat är utan betydelse

för hon vet vad hon sett och

det kan ingen ta ifrån henne

 

hon förstår inte varför någon

vill anklaga henne för något

hon aldrig gjort

 

det gör ont i hjärtat men nu

vet hon vem hon kan lita på

och det är inte den som hon trott

vara en äkta och riktig vän

 

hon andas snabbt det går inte

att hejda hon är besviken ledsen

och väldigt arg på sig själv för att

det hon berättat i förtroende har

spridit sig

 

hon kommer kanske aldrig mer att

kunna lita på någon men är tacksam

att vinden blåste sanningen till henne

 

 

anits 31 mars 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-31 16:10



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fint och tänkvärt skrivet.
2012-04-02

  aol
alla har sin sanning men kan allti dela den med varandra, bra skriftat,
2012-04-02

  Bibbi VIP
Gud kan leda till sanna vänner.Så har det varit för mig.
2012-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Nej, det finns inte lika många sanningar som människor. Det finns EN. Försök att upphäva tyngdlagen så blir du snabbt varse att det där med att var och en har sin egen sanning är bara nonsens.
2012-03-31

  kerstin skriver VIP
ja, vi har vår egen sanning,
och det kan ingen ta ifrån oss.
fint skrivet.
2012-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara en saning. Gud är ditt vittne.
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP