Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tandrad

 

 

jag såg de vita pärlorna ur elfenbensskogens djupa toner

 

så vackra

 

jag brast

då jag kastade mig utför klippan

 

pärlorna var

ett sken

ett grinande leendes

tandrad




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 108 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-31 22:29



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
grym...o bra
2012-04-01

    ej medlem längre
Ovan att läsa dig i så korta formuleringar,men du är mästerlig på detta också.Tycker mig ana ett sting av någon besvikelse hos dig.Har jag fel?
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser