Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

forsythiavinge

 

 

 

forsythiavinge

 

i din djupa

purpurklädnad

 

skänk mig

en stunds

livsmod




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-31 23:07



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
kort o fint
2012-04-01

    ej medlem längre
Håller med Jan!
2012-04-01

  Jan Widströmer VIP
En särskild bön till livet om dess kraft ...
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser