Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föraning av våren

Vårens värme
lockade fram leenden
människor kröp ur
vintersviden

Vårens värme
försvann

Kylan
kom tillbaka
som ett
knytnävsslag

Det tidigare
löftet om en ny tid
smulades sönder





Fri vers av AA VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-01 00:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja du skriver bra :)
2012-04-03

  Ninananonia VIP
Bra :)
2012-04-03

    Birgersdotter VIP
Den kommer
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP